liten logo winter

FRANSFÖRLÄNGNING

AU NATUREL

Du vill ha längre fransar men inte så kraftigt svarta, utan du föredrar en mer naturlig look. En mix av svarta och bruna fransar i längd 10-12 mm och i tjocklek 0,15 mm blir utmärkt för dig.

MASCARA - LOOK

Du vill ha en look som 
ger dig fräsch mascarablick. Då passar C-kurva i längder runt 10-12 mm. Tjockleken 0,2 mm passar dig.

WOW - LOOK

Du vill ha en effekt som får folk att titta extra på just dig. Då passar wow-looken. Du får långa, smidiga, böjda fransar och en 3D-look som gör din blick helt oemotståndlig. Du har makeup redan när du vaknar!


ÖGONEN ÄR DET FÖRSTA VI MÄNNISKOR NOTERAR och vi vill ju göra "a good first impression" på vår omgivning. En ögonfransförlängning ger dig en skarp och intensiv blick på bara ett par timmar!

Dina ögonfrans-extensions blir skräddarsydda för att passa dig och din livsstil. Du kan välja mellan att få en naturlig look, en litet mer glamorös, eller en fantastisk "wow-look".

En behandling tar alltid olika lång tid beroende på vilka förutsättningar du har sen tidigare. Vi räknar med att din behandling tar 1,5 - 2 timmar.

Ett återbesök är tidsmässigt något kortare, 1 - 1 1/2 timmar.

Våra fransar är i allergitestat syntetiskt material och finns i olika längder, kurvor och tjocklekar. Eftersom vi har mycket god kännedom i proceduren att applicera rätt antal fransar samt rätt tyngd på varje frans, så kommer extensionfransen inte att tynga ner din egen naturliga frans.

Du kommer att kunna simma, bada, sola, basta och känna dig fri och ändå se naturligt sminkad utan att känna obehag eller behöva ändra dina vanor